Despre 7th Heaven


De 30 de ani Montagne Jeunesse combina ingrediente naturale netestate pe animale.

 

despre 7th heaven

Si am parcurs un drum lung de atunci… ne-am mutat in birourile noastre eco-minded, cu panouri solare si turbine eoliene si acum la Hambarul nostru verde - dar suntem inca la fel de pasionati sa impartasim tratamentele noastre realizate fara urma de cruzime fata de animale - si de aceea suntem mereu in cautare de ingrediente pline de bunatate.

 

1985 Se naste Montagne Jeunesse; de la inceput am creat tratamente cu ingrediente vegetale netestate pe animale.

 

1989 Montagne Jeunesse lanseaza campania "Save The Seal" urmata de Antartica Appeal in 1990.

 

1994 Deschidem "Fabrica Eco", primul nostru sediu prietenos cu mediul inconjurator.

 

2001 Dam drumul turbinei noastre eoliane "Windy", ajutand la scaderea emisiilor de dioxid de carbon.

 

2001 Suntem pe drumul cel bun in ceea ce priveste mediul inconjurator - primim primul nostru certificat ISO - 14001 urmat de ISO 18001 in 2004. Asta inseamna ca facem multe multe lucruri bune!

 

2005 Ne mutam in Hambarul Verde, noul nostru sediu eficient in ceea ce priveste economia de energie.

 

2009 Echipa noastra verde "Gardienii Verzi" dau drumul Planului de Management pe o perioada de 5 ani pentru Hambarul Verde, pentru a incuraja biodiversitatea. Au plantat si Vatamatoare pentru a sprijini si proteja fluturii Small Blue, o specie prioritara in Planul de Actiune pentru Biodiversitate al Marii Britanii.

 

2011 Adaugam trofee in palmares si castigam "Cea mai buna masca de fata" in cadrul competitiei Best Beauty Awards (si continuam sa castigam timp de 3 ani).

 

2013 Lansam campania "Rename the Baby" si va rugam sa ne ajutati sa gasim un nou nume pentru Montagne Jeunesse.

 

2014 Gama noastra inovativa de Masti cu Argila castiga premiul Cea mai buna Masca de Fata in cadrul Woman's Own Beauty Awards. Si mastile Peel-Off au castigat in cadrul Bella Beauty Awards. Si toate au fost votate de fanii nostri.

 

2014 Continuare… (A fost un an bun pentru noi) Ne-am aventurat in indepartatii munti ai Spaniei si am gasit o adevarata comoara, plina de energie - apa de izvor… si ne-a venit o idee!

 

2015 Pentru a celebra aniversarea de 30 de ani am redenumit Montagne Jeunesse… 7th Heaven, nume ales de voi. Mastile noastre au primit o noua infatisare, iar ingredientelor naturale li s-a alaturat apa de izvor.

 
 
descopera 7th heaven

                Impartaseste-ne
                opinia ta!

             Suntem pe Facebook!

                    Alatura-te si tu comunitatii noastre.
 

 
Copyright © 2015-2017 7th Heaven. Toate drepturile rezervate.