masca cu ciocolata 7th heaven

Masca cu ciocolata 7th Heaven
Hraniti-va pielea cu un deliciu de placeri cremoase. Tratati-va cu o masca diferita de argila. Bogata in ingrediente naturale, acesta masca de ciocolata curata in prfunzime, deschide porii si scoate impuritatile la suprafata. Datorita proprietatilor sarurilor din Marea Moarta de vindecare a pielii, combinate cu beneficiile de hidratare ale untului de cacao si de shea, veti avea o piele mai tanara si hidratata.
Pentru un ten curat se recomanda folosirea saptamanala a acestei masti.√  Cacao         √  Argila Mediteraneana         √  Unt de Shea         √  Sare de la Marea Moarta        

Vezi glosarul ingredientelorTip ten

√  Uscat  
√  Normal  
√  Mixt  


Tip masca

√  Namol / Argila  
Curatati tenul cu apa calduta pentru a deschide porii. Aplicati un strat subtire si uniform pe fata si gat cu varfurile degetelor, evitand zona ochilor, a buzelor si parul. Dupa 10-15 minute, sau cand masca este uscata in totalitate, se clateste cu apa. Se usuca tamponand cu un prosop. Se recomanda folosirea odata pe saptamana.
Atentie! Ingredientele naturale isi pot schimba culoarea. A nu se lasa la indemna copiilor. Evitati contactul cu ochii. Testati produsul inainte de folosire pentru a vedea daca apar iritatii. Doar pentru uz extern.


 

Produse similare


 
descopera 7th heaven

                Impartaseste-ne
                opinia ta!

             Suntem pe Facebook!

                    Alatura-te si tu comunitatii noastre.
 

 
Copyright © 2015-2017 7th Heaven. Toate drepturile rezervate.