Tipuri de Masti 7th Heaven


Mastile de fata ofera o actiune profunda ajutand la hranirea, curatarea, eliminarea impuritatilor si mentinerea tenul sanatos si radiant, dar si aduc elemente nutritive esentiale tenului tau. In functie de masca pe care o alegi, ea poate ajuta la eliminarea celulelor moarte, curatarea porilor si eliminarea petelor rosii, astfel ca produsele de tonifiere, hidratare si protejare sunt mai eficiente.


Namol / Argila

Consistente si bogate, mastile cu namol curata tenul in profunzime. Potrivite pentru ten normal, gras, mixt si acneic.

Vezi masti


Peel-Off

Mastile peel-off exfoliaza celulele moarte si inlatura praful si murdaria din pori. Potrivite pentru ten normal, gras, mixt si acneic.

Vezi masti


Fierbinte / Sauna

Mastile fierbinti deschid si curata delicat porii, inlaturand impuritatile. Potrivite pentru ten normal, gras, mixt si acneic.

Vezi masti


Scrub

Exfoliaza impuritatile de pe ten cu o masca Scrub pentru a elimina celulele moarte. Potrivite pentru ten normal, gras, mixt, acneic si uscat.

Vezi masti


Material Textil

Mastile din material textil sunt ca un tratament cosmetic in doar 5 minute; cel mai rapid mod de a hrani si revigora tenul obosit si lipsit de stralucire. Fara bataie de cap si fara agitatie. Potrivit pentru toate tipurile de ten.

Vezi masti


Souffle

Cu o textura usoara, curata delicat si hidrateaza. Potrivite pentru ten normal, mixt, sensibil si uscat.

Vezi masti


 
 
descopera 7th heaven

                Impartaseste-ne
                opinia ta!

             Suntem pe Facebook!

                    Alatura-te si tu comunitatii noastre.
 

 
Copyright © 2015-2017 7th Heaven. Toate drepturile rezervate.