Valorile noastre


valorile 7th heaven

Valorile fundamentale cu care Greg a pornit afacerea acum 25 de ani, raman si astazi valorile de baza ale Montagne Jeunesse. Pasionati de ceea ce facem si de brand-ul nostru, echipa MJ din Hambarul Verde promite urmatoarele:

 

Promisiunile noastre incepand cu 1985

 

Promitem sa folosim doar ingrediente naturale si sa stam departe de chimicale daunatoare si aditivi.

 

Suntem complet impotriva testarii pe animale, si folosim doar materii prime care indeplinesc regulile stricte ale politicii "Netestat pe animale", si lucram cu sarguinta respectand regulile BUAV.

 

Toate produsele sunt Vegetariene iar in unele cazuri sunt chiar potrivite pentru Vegani.

 

Tot ce facem va trebui sa aiba un impact minim asupra mediului inconjurator – mereu incercam sa fim cat mai "verzi" si eco-friendly.

 

Credem cu putere ca toate produsele noastre ar trebui facute cu minim de procesare, folosind ingrediente pure si naturale, derivate din plante si surse minerale. Toate plante care stau la baza ingredientelor din mastile noastre sunt crescute prin metode sustenabile – ura pentru sustenabilitate! Heather si Colin botanistii nostri geniali care dezvolta produsele noastre, cauta mereu ingrediente noi si neobisnuite.

 

Mastile noastre sunt cat de naturale putem sa le facem. Heather si Colin folosesc un sistem high – tech de conservare a enzimelor, care ofera stabilitate microbiana produselor, fara sa fie nevoie de alti conservanti sintetici. Clar ca...namolul? Ca sa o spunem mai simplu, este un sistem complet natural si fara parabeni. In plus, mastile noastre mono- doza (majoritatea) au nevoie de mult mai putini conservanti ca sa reziste mai mult. Si mai bine!

 

Ca sa ne aratam dragostea pentru prietenii nostri blanosi, suntem unul din membrii fondatori ai Coalition for Animal Welfare (CICAW) si toate produsele sunt aprobate de BUAV (British Union for the Abolition of Vivisection) si "Choose Cruelty Free". In plus toate produsele sunt aprobate de vegetarieni si unele sunt potrivite pentru vegani.

 

Scopul nostru principal este sa folosim surse de energie proprii 100% regenerabile. Crezul Montagne Jeunesse este "Conservam energia, Protejam animalele si mediul". Am si castigat un premiu pentru mediu! Crezul nostru a fost rasplatit cu "Premiul Wales pentru Mediu pentru companiile cu mai putin de 50 de angajati".

 

Mastile noastre se gasesc in peste 87 de tari si vindem cantitati foarte mari zilnic si in UK. Pentru a mentine amprenta de carbon cat mai jos, folosim materiale din stocurile din Marea Britanie sau din ale producatorilor europeni care achizitioneaza cantitati mari si le transporta pe mare nu prin aer.

 

Viitorul Montagne Jeunesse este dedicat reciclarii! Keith, omul nostru de la vanzari a facut ambalajele reciclabile prioritare – iar noi lucram activ la asta!

 
 
descopera 7th heaven

                Impartaseste-ne
                opinia ta!

             Suntem pe Facebook!

                    Alatura-te si tu comunitatii noastre.
 

 
Copyright © 2015-2017 7th Heaven. Toate drepturile rezervate.